14 Eylül 2011 Çarşamba

Vip yüklediğimizin KANITI

Terkedilmiş Eşyalı Sanalika Hesapları

burda eşya dolu sanalika hesapları var bazıları çalışmıyor olabilir böyle bir durumda lütfen bize bildirin :)

1. hesap : glitter_star
şifre : ankara
BU HESABIN DA BİR KAÇ EŞYASI VAR

2. hesap : moon_da
bu hesap satılıktır normal bir üyeliğe karşı şifresi verilir
BU HESAP ESKİDEN VİPTİ DOLU EŞYASI VE DOLU KIYAFETİ VAR
AYRICA BU HESABIN 4000 LİRASI VAR

3. hesap : fire_rose
şifre : HATAYdoğumlu
BU HESAP VİPTİR !

4. hesap : TinkerBella
şifre : tinkerlar
BU HESABIN DOLU KIYAFETİ VAR

5. hesap : ejderhaeeerrkek
şifre : ejderha
BU HESAP VİPTİR ( ELMAS )

6. hesap : bomb_bomba
şifre : 153b859o883benbuyum75788m8838b3900
BU HESAP BİR TÜCCAR ASLINDA DOLU EŞYASI VAR VE İNSANLARA ONLARI SATIYOR

Bu kadar hesap bulabildim buldukça eklicem :)

Birbirinden Güzel Sanalika Sanil Paketlerimiz

sadece sizin için sadece size özel yapılan bu paketlerden sınırlı sayıda var bu yüzden acele edin ve bu paket fırsatlarını kaçırmayın ! İşte sizin için yapılan muhteşem paketler ! :

1. paket : Sana-Sanil paketi :  bu paketi sadece 10 kişi alabilir paketimizde SADECE KULLANICI ADINIZI veriyorsunuz biz de kullanıcı adınızı öğreniyoruz ve mesaj atıyoruz mesajda buluşma noktası yazıyor sanalika da buluşuyoruz sonra size resmi sanal-ika-sanil sitemizi veriyouz siz de siteye girip bir kod alıyosunuz kodu da konuşma yerine yazıyosunuz ertesi gün TÜM VİPLERİ olmuşsunuz ! 10 KİŞİLİK MUHTEŞEM PAKET !

2. paket : San-ilaka paketi : bu paketi sadece 20 kişi alabilir paketimizde SADECE ŞİFRENİZİ veriyorsunuz bu sefer 2. bi üyelik açıyosunuz sonra 2. ÜYELİĞİNİZİN ADINI VERİYOSUNUZ bizde 1. üyeliğin şifresini 2. üyeliğin kullanıcı adını sanalikadan yeni bir üyelik açıyoruz sonra üyeliği BİZE ÖZEL OLAN BEDAVA VİP hilesini yapıyoruz sonra üyeliği size veriyoruz tabi şifreyi değiştirmiceksiniz ki bizde HER AY TEKRARDAN SİZE ELMAS ÜYELİĞİ YÜKLEYELİM ! 20 kişilik GÜZEL BİR PAKET !

3. paket : Sakla-Kazan paketi : bu paketi sadece 30 kişi kullanabilir maalesef bu paket önceden vip olanlar içindir iyi olansa ne zaman vip olduğunuz önemli diğildir 1 yıl bile geçsin bedava viplik alıyosunuz bu paket için bize hangi viiplikten olmak istediğinizi söylüyorsunuz ve bize kullanıcı adınızı veriyosunuz biz de giriş bölümünde kullanıcı adınızı kullanarak bir kaç işlem yapıyoruz ( bu işlemler özeldir ) sonra bize şifrenizi veriyosunuz bu sefer giriş bölümünden şifrenizi kullanarak işlemler yapıyoruz sonra 1 gün bekliyosunuz ertesi gün şifrenizi değiştiriyosunuz bir eşya alıyosunuz gene bir gün bekliyosunuz ve bakmışsınız ki vipsiniz !

4. paket : Şifre-AD paketi : bu paket herkes için açıktır isteyen her zaman kullanabilir bir sınır yoktur. bu en basit tekniktir bunun için bize şifrenizi ve kullanıcı isminizi veriyosunuz biz de sizi tüm vipleri yapıyoruz !

KALAN PAKETLER : 

1. paketten 6 tane kaldı
2. paketten 11 paket kaldı
3. paketten 19 paket kaldı
4. paketi 53 kişi aldı

evet paketlerimizi her gün yeniliyeceğiz unutmayın paketlerimiz çok hızlı tükeniyor hemen alın ! ve bazı özel promosyonlarımız da var 2 tane işte onlar :
 
1. promosyon : 1 AL 1 BEDAVA : paketlerimizden birini alın isteye göre bir paket te bizden gelsin

2. promosyon : MİX PARTY : En güzelini en sona bıraktık MİX PARTY promosyonumuz da ŞİFRENİZİ VE KULLANICI ADINIZI VERİYORSUNUZ biz de sizi TÜM VİPLER + ARKADAŞLIK PAKETİ + CAFE CART +  10000000000 SANİL + 10 SAYFA EŞYA ( TÜM EŞYALARDAN EN AZ 10 TANE VAR ) + HARİKA DÜZENLENMİŞ CAFE CARTA ÖZEL BİR CAFE + GİYSİ GARDROPUNUZ DOP DOLU OLUCAK ( KOSÜTMLER GÖZLÜKLER HEPSİNDEN 20 TANE ) + HER APARTMANDAN SON DÜZEY DÖŞENMİŞ MUHTEŞEM EVLER + HER AY TÜM VİPLER YENİDEN YÜKLEME !!!!!! inanlmaz bir paket değil mi ? bence ben bu kadar şey için hesabımı feda ederdim ya da en azından yeni bi hesap açıp denerdim HADİ SİZDE HEMEN BU PROMOSYONDAN YARARLANIN !!!!!

evet çok sevdiniz değil mi ? o zaman ne duruyosunuz hemen koşup alın paketleri ! UNUTMAYIN BUNLAR BEDAVA ! ! ! !